Офіційний дилер YAMAHA Дніпрі «Байкшоп»
Нова Tenere 700 World Raid

16.02.2022

nova-tenere-700-world-raid

Tenere 700 World Raid дозволить вам відкрити найвіддаленіші куточки нашої планети, зануритися в справжній Adventure та дізнатися, що знаходиться За Наступним Горизонтом.

Мотоцикл Ténéré 700 World Raid має все необхідне, щоб відпочити від щоденної метушні і дізнатися, що чекає за новими горизонтами.

Ténéré 700 World Raid оснащений двоциліндровим двигуном EU5 CP2 об'ємом 689 куб. см - потужний лінійний крутний момент, який забезпечує ефективність і керованість на бездоріжжі, а економічність, компактність та мала вага роблять його ідеальним двигуном для пригод. Його великий 22-літровий подвійний паливний бак забезпечує запас ходу до 500 кілометрів, що дає можливість перетинати величезні простори дикої природи, не турбуючись про дозаправку. Рульовий демпфер Öhlins та повністю регульовані передня і задня підвіски з довгим ходом допоможуть справитися з будь-яким бездоріжжям. 18 варіантів налаштувань демпферу дозволять вибрати потрібний рівень комфорту, що так необхідно в умовах бездоріжжя.

А нові амортизатори KYB забезпечують хід задньої підвіски в 220 мм – на 20 мм більше ніж у звичайної Tenere 700, та передньої в 230мм – на 30мм більше ніж у звичайній Tenere 700, а також збільшений кліренс в 250 мм. Верхня точка бака знаходиться нижче ніж в звичайній Tenere 700. Така конструкція дозволяє райдеру легко переміщувати вагу вперед чи назад, щоб подолати складний рельєф. Нова ергономіка дозволяє з комфортом їхати і сидячи, і стоячи. Також впевненості надає трьох-режимний АБС: режим №1 – повне включення АБС на два колеса; режим №2 – запобігання блокування переднього колеса: додасть додаткової впевненості на гравійних дорогах ; режим №3 – повне відключення: режим, який підійде в умовах слизького грунту.

Кольоровий 5-ти дюймовий TFT-дисплей, який відображатиме ваші повідомленні та вхідні дзвінки: будьте на зв’язку, де б ви не були. Має можливість конектитись з мобільним додатком MyRide.

Двигун: 2-циліндровий CP2 двигун, об’ємом 686 куб.см

Споряджена вага: 220 кг

Кліренс: 250 мм

Tenere World Raid - мотоцикл про свободу нового рівня. Він подарує впевненість як на дорозі, так і без неї!

Очікуємо в тест-драйві в Yamaha Experience.

 

Детальніше про Tenere 700 World Raid